Fitness, kulturistika

Sacharidové vlny - najefektívnejší spôsob chudnutia? (II)

Popis efektívneho a často využívaného postupu, pomocou ktorého sa môžete aj vy zbaviť nadbytočných zásob tuku.

25.01.2015 | Redakcia

Sacharidové vlny - najefektívnejší spôsob chudnutia? (I)

Popis efektívneho a často využívaného postupu, pomocou ktorého sa môžete aj vy zbaviť nadbytočných zásob tuku.

16.01.2015 | Redakcia

Ako schudnúť zo 110 kg na 85 kg - popis transformácie môjho tela

Pali Aschenbrenner o tom, ako sa mu podarilo zmeniť sa z tučného mladíka bez kondície na osvaleného fitness trénera.

12.02.2014 | Redakcia

Svalová horúčka - príčiny, dôsledky, plusy aj mínusy pre kulturistiku

Marián Čambal a jeho tréner Igor Kopček o príčinách, dôsledkoch a spôsobe riešenia preťaženia svalstva, o svalovej horúčke.

21.01.2014 | Redakcia

Káva - čo neviete o kofeínovom nápoji našom každodennom (II)

S akými kávami sa stretávame v ponuke kaviarní, koľko kávy vody a mlieka obsahujú dobré kávy a ako sa pripravujú?

04.01.2014 | Redakcia

Javorový sirup - prírodné sladidlo získavané z javora cukrového

Informácia o tradičnom sladidle, ktoré používali už Indiáni v Severnej Amerike. História, použitie, postup výroby.

31.12.2013 | Redakcia

Káva - čo neviete o kofeínovom nápoji našom každodennom (I)

Káva z historického pohľadu, pestovanie, zber a praženie, základné druhy kávy, ktoré sa používajú na výrobu nápoja.

29.12.2013 | Redakcia

Celulitída a podkožný tuk - príčiny, dôsledky, ako sa jej efektívne zbaviť?

Trápi vás celulitída? Na vine sú predovšetkým zväčšené zásoby podkožného tuku, ktoré spôsobili deformáciu kože.

28.12.2013 | Redakcia

Ako schudnúť (II) - Pravdy o chudnutí, ktoré by ste mali poznať

Marian Čambal - Igor Kopček a ich rady, ktoré vám ukážu reálne možnosti pri chudnutí a spaľovaní tuku.

25.12.2013 | Redakcia

Hovädzie mäso tak, ako ho nepoznáte - pripravujeme stejky, pečieme, dusíme, varíme

Ako pripraviť chutný stejk, ako variť, dusiť a piecť hovädzie mäso? Dozviete sa z nasledujúceho článku!

24.12.2013 | Redakcia